Търсят се... голи програмистки

Британската софтуерна компания “Nude House” търси да наеме програмистки, които са готови да работят по цял ден чисто голи срещу заплащане от 24 000 британски лири годишно. 63-годишният собственик на компанията Крис Тейлър твърди, че н

2011-04-07 22:31:04
Търсят се... голи програмистки
Британската софтуерна компания “Nude House” търси да наеме програмистки, които са готови да работят по цял ден чисто голи срещу заплащане от 24 000 британски лири годишно.

63-годишният собственик на компанията Крис Тейлър твърди, че неговата фирма е единствената в света, в която служителите работят без дрехи, и всичките до един са нудисти. Компанията се грижи за удобството на служителите и гарантира, че температурата в офисите е висока дори и през зимата.

И ако се чудите защо от “Nude House” търсят именно жени, отговорът е далеч по-прозаичен, отколкото очаквате, и не е свързан с никакъв сексуален подтекст. Тейлър твърди, че във фирмата му работят предимно мъже и само една жена. Ето защо той решил да балансира малко нещата и да изравни броя на служителите си по полов признак.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия